de ARCK huurappartementen

  • Compleet gerenoveerde huurappartementen
  • Nieuwe badkamer, toilet en keuken
  • Ruim: 3 slaapkamers
  • Bovenverdieping: 2 extra kamers
  • Scherp geprijsd, w.o. lage servicekosten
  • Energiezuinig: HR++ glas en zonnepanelen

Actueel

Veilig en comfortabel wonen in de ARCK

De ARCK bestaat uit 14 ruime, volledig gerenoveerde, huurappartementen variërend van 80 tot maar liefst 90 vierkante meter.

Het appartementencomplex bestaat uit 4 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich 2 appartementen, voorzien van een individuele achteringang en eigen parkeerplaats. Op de eerste en tweede verdieping is sprake van 4 appartementen. De bovenverdieping kent eveneens 4 appartementen die elk voorzien zijn 2 extra zolderkamers. Standaard is iedere appartement voorzien van 3 slaapkamers; voor de bovenverdieping is derhalve sprake van maar liefst 5 slaapkamers.

Ieder appartement is standaard voorzien van een nieuwe badkamer met douche, toilet en keuken. In de stoffering van uw huurappartement bent u vrij. Op de begane grond is een appartement ingericht om u een impressie te geven van de comfortabele woonmogelijkheden.

Duurzaam

De ARCK appartementen zijn bijzonder energiezuinig en duurzaam dankzij de toepassing van HR++ glas en zonnepanelen. Dit resulteert in lage energiekosten. De opbrengst van de zonnepanelen is in de huurprijs opgenomen. 

Servicekosten

De servicekosten bedragen 40 euro per maand. Voor eigen rekening is het gebruik van gas en water, afhankelijk van uw individuele verbruik. De servicekosten hebben betrekking op het schoonhouden van de portiek en het trappenhuis. Vier keer per jaar worden de ramen aan de buitenzijde gereinigd.

Geïnteresseerd?

Huurappartementencomplex 'De ARCK' mag zich vanaf het begin verheugen in veel belangstelling. De open dag op zondag 1 juni 2014 werd druk bezocht. Inmiddels zijn alle appartementen verhuurd.

Ben je geïnteresseerd in een huurwoning van dit aansprekende appartementencomplex? Bezoek dan regelmatig even deze website om te zien of er mogelijk weer een appartement beschikbaar is voor verhuur.